We zijn een leerwerkbedrijf

Leerwerkbedrijf

Bij Omsorg bieden we jou de kans om te leren en te werken in de praktijk.

Samen leren
Wij vinden het belangrijk dat jij je volledig kunt ontplooien als leerling-verpleegkundige. Samen leren is ons motto. Hiervoor bieden we jou een aantal handvatten. Zo is er dagelijks de mogelijkheid om te studeren op kantoor, is er regelmatig overleg met mede-leerlingen en collega’s, wordt er maandelijks een klinische les gegeven en is er de mogelijkheid om extra bijscholing te volgen voor bijvoorbeeld het aanleren van verpleegtechnische handelingen.

Veilig leerwerkklimaat
Om je te kunnen ontplooien is een veilig leerwerkklimaat natuurlijk van groot belang. Wij bewaken de veiligheid door regelmatig in gesprek te gaan met alle collega’s en problemen bespreekbaar te maken. De goede sfeer in ons team zorgt ervoor dat iedereen met plezier zijn werkzaamheden uitvoert.

Voordelen voor jou
Een leerwerkplek bij ons heeft een aantal voordelen voor jou als student. Één van de voordelen is dat je de theorie van school direct combineert met het werken in de praktijk. Dit geeft jou de kans om vanaf stagedag één praktijkervaring op te doen, veel te zien en dus te leren.
Een ander voordeel is ons kleine team. Je wordt opgenomen in onze zorgfamilie en wordt begeleidt door collega’s van verschillende niveau’s. Ook word je betrokken bij alle zorgprocessen. Je kijkt mee met collega’s, overlegt met huisartsen en werkt samen met de wijkverpleegkundige. Hierdoor kun jij een helicopterview ontwikkelen en veel leren over de werkprocessen in de thuiszorg. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de werkzaamheden passen bij het niveau van je opleiding.

Interesse
Wil jij werken en leren tegelijkertijd in een leuk team met een goede werksfeer? Vul dan het formulier onderaan de website in. Wij nemen dan contact met jou op.

Jouw voordelen

 • Makkelijk contact met collega’s en werkbegeleiders.
 • Theorie en praktijk combineren.
 • Veilige leerwerkplek.
 • Begeleiding van gekwalificeerde verpleegkundigen.
 • Fijne werksfeer.
 • Mogelijkheid tot studeren op kantoor en extra bijscholing van collega’s.
 • Reismogelijkheden via openbaar vervoer, (elektrische) fiets of eigen auto.

Wat breng je mee

 • De wil om te leren.
 • Juiste werkmentaliteit.
 • De flexibiliteit om onregelmatig te werken.
 • Inzet om de kennis van collega’s te vergroten, bijv. geven van klinische les.
 • Positieve bijdrage aan de werksfeer.

Schrijf je hieronder in

We zijn altijd op zoek naar talentvolle leerlingen

Valérie Hirschfeld
Wijkverpleegkundige

06-39051384

Metaalhof 27, 3067 GM Rotterdam

teamomsorg@omsorgrotterdam.nl

Lees meer over onze werkaamheden

Persoonlijke verzorging

Ondersteuning bij uw dagelijkse handelingen, zoals douchen, medicatie inname en steunkousen aantrekken. Begeleiding bij het zinvol invullen van uw dag.

Verpleging

Gekwalificeerde hulp bij het uitvoeren van verpleegkundige handelingen, zoals wondzorg, het geven van injecties en toedienen van sondevoeding.

Palliatieve zorg

Wanneer u of uw naaste zorg nodig heeft in de laatste levensfase, staat ons zorgteam direct voor u klaar. De palliatieve zorg die wij leveren is altijd samen met de familie/mantelzorgers. Wij kunnen geen 12- of 24 uurs zorg bieden.